Oktatás

A felmerülő igényeknek megfelelően tavaly megkezdtük az oktatásokat szervezni. Első körben a piercing alapképzés és az erre épülő AcuPiercing - Shenmen-, és migrénpiercing továbbképzésekkel kezdtünk, de most úgy döntöttünk, hogy hamarosan további hiánypótló és általános igényeket kielégítő képzésekkel is bővítjük a repertoárt

SMT® Sportmanuálterápia - Csonkovácsolás

Hát és nyaktájéki fájdalmak, becsípődések, sérvek kezelésére alkalmas "csontkovács" módszer, szakszerűen. Az SMT® egyedülálló eljárásával.

Masszázs

Relaxáló, frissítő vagy célzott masszázs, a svédmasszázs alapjain, szükség szerint kombinálva a távol-keleti masszázsok meridiánokat érintő és a klinikai masszázsterápia triggerpontokat érintő elemeivel.

Állapotfelmérés

Egyik legkedveltebb szolgáltatásunk az Integratív Állapotfelmérés. Ezt a több állapotfelmérő módszert magában foglaló, így objektív, megismételhető eredményeket adó protokollt egyfajta 'Nulladik' lépésként szoktuk ajánlani, ami segít eligazodni abban, hogy merre is induljon tovább az ember.

Talpmasszázs

A talpreflexológia hatékony kiegészítője lehet minden gyógykúrának, de frissítő masszázsként is kiváló egészségmegőrző hatású.

Acupiercing®

Acupiercing®, Shen Men piercing, Migrén piercing és Csakra piercing kezelések. Migrénes és ízületi fájdalomcsillapítás, pánikbetegség enyhítése fogyókúra és sok más probléma célirányos kezelésének segítése a fülakupunktúrás pontok stimulálásával.

Biorezonancia

Egyedülálló RIFE frekvencia kezelés kiváló kiegészítő terápia minden problémára. Alapul véve, hogy minden rezgés, minden frekvenica, a gerjesztett hullámok által visszaállítható a harmonikus, egészséges állapot.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account