Oktatás

A felmerülő igényeknek megfelelően már 2020 óta szervezünk oktatásokat. Első körben a piercing alapképzést és az erre épülő AcuPiercing® továbbképzéseket tartottuk meg, de ha lesz rá igény akkor más (masszázs, talpmasszázs, stb.) képzéseket is előkészítünk és szervezünk az ország bármely pontján.

SMT® Sportmanuálterápia - Csonkovácsolás

Hát és nyaktájéki fájdalmak, becsípődések, sérvek kezelésére alkalmas "csontkovács" módszer, szakszerűen. Az SMT® egyedülálló eljárásával.

Masszázs

Relaxáló, frissítő vagy célzott masszázs, a svédmasszázs alapjain, szükség szerint kombinálva a távol-keleti masszázsok meridiánokat érintő és a klinikai masszázsterápia triggerpontokat érintő elemeivel.

Állapotfelmérés

Egyik legkedveltebb szolgáltatásunk az Integratív Állapotfelmérés. Ezt a több állapotfelmérő módszert magában foglaló, így objektív, megismételhető eredményeket adó protokollt egyfajta 'Nulladik' lépésként szoktuk ajánlani, ami segít eligazodni abban, hogy merre is induljon tovább az ember.

Talpmasszázs

A talpreflexológia hatékony kiegészítője lehet minden gyógykúrának, de frissítő masszázsként is kiváló egészségmegőrző hatású.

Acupiercing®

Az AcuPiercing® egy több ezer éves rendszerben meghatározott pontokat használ, amiket a hagyományos keleti orvoslásban gyógyítási céllal is alkalmaznak.

Biorezonancia

Egyedülálló RIFE frekvencia kezelés kiváló kiegészítő terápia minden problémára. Alapul véve, hogy minden rezgés, minden frekvenica, a gerjesztett hullámok által visszaállítható a harmonikus, egészséges állapot.

Our website is protected by DMC Firewall!
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account