Masszázs

Relaxáló, frissítő vagy célzott masszázs, a svédmasszázs alapjain, szükség szerint kombinálva a távol-keleti masszázsok meridiánokat érintő és a klinikai masszázsterápia triggerpontokat érintő elemeivel.

masszazssvedmasszazs tnA svéd masszázs, az egyik legelterjedtebb masszázsfajta Európában. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, a sportmasszázsnak és a szegmentmasszázsnak is, de a népszerű wellness masszázs is ide sorolható.

A masszázs kézzel történik, egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém, olajok) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül.

Egy teljes testmasszázs kb. két órán át is tarthat ez magában foglalja a test hasi és hátoldalát is. Heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet, de heti-kétheti rendszerességgel kimondottan ajánlott. Ha egyidejűleg csak egy, valamely terület masszírozására kerül sor, azt részmasszázsnak nevezünk. Ezek közül a hátmasszázst érdemes külön megemlíteni, mivel az a leggyakoribb. A kb. félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók.

Szánj időt magadra, mert szükség van az "énidő"-re!
Az Énidő-masszázs fogásait úgy alakítottuk ki, hogy teljesen el tudd engedni a hétköznap nyüzsgő problémáit. Feszültségoldó, wellness, fájdalommentes masszázs, ahol TE vagy a főszereplő, nem a problémák.

Próbáld ki a Bach virágterápiás masszázst!
A Bach virágterápia a lélek "gyógyszere". Segít visszaállítani a lelki egyensúlyt, békét és megnyugvást ad a testi vagy lelki betegségben szenvedőknek. Ezt az egyszerű és csodálatos módszert ötvöztük a masszázs már ismert és jótékony hatásával. A Bach virágesszenciák a masszaázsolajba keverve, a test pólusain keresztül szívódnak be, így a lehető legjobb elosztásban kerül a szervezet minden részére, közvetlenül a nyirok és véráramba szívódva azonnali hatást kiváltva.
Az esszenciaválogatás mindenkinek személyre szabott. Ha kombinált állapotfelmérést is kér, úgy az állapotfelmérés eredménye alapján keverjük ki a személyre szabott kombinációt, ha pedig "csak" masszázsre jön, úgy a Bach virágesszenciák szabályrendszere szerinti intuitív kiválasztással, a Bach virág kártyák segítségét kérjük.
A masszázs végeztével a masszázsnál felhasznált esszenciákkal azonos cseppeket adunk az otthoni, további kezeléshez.

Áraink:

  • Egy kezelés (frissítő, problémamegoldó masszázs): 7.500Ft - 20p / 10.000Ft - 30p / 13.500 - 45p / 17.000 - 60p
  • "Énidő", lazító, wellness masszázs: 12.000Ft - 45p
  • Bach virágesszenciás masszázs + cseppek: 20.000Ft - 45p

Foglalj idopőntot most!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account