Fizetendő:   0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

SMT(R) Sportmanuálterápia - Csonkovácsolás

Hát és nyaktájéki fájdalmak, becsípődések kezelésére alkalmas "csontkovács" kezelés, szakszerűen. Az SMT® egyedülálló módszerével.

Masszázs

Relaxáló, frissítő vagy célzott masszázs, a svédmasszázs alapjain, szükség szerint kombinálva a távol-keleti masszázsok meridiánokat érintő és a klinikai masszázsterápia triggerpontokat érintő elemeivel.

Állapotfelmérés

Egyik legkedveltebb szolgáltatásunk az Integratív Állapotfelmérés. Ezt a több állapotfelmérő módszert magában foglaló, így objektív, megismételhető eredményeket adó protokollt egyfajta 'Nulladik' lépésként szoktuk ajánlani, ami segít eligazodni abban, hogy merre is induljon tovább az ember.

Talpmasszázs

A talpreflexológia hatékony kiegészítője lehet minden gyógykúrának, de frissítő masszázsként is kiváló egészségmegőrző hatású.

Acupiercing

acupiercing logoAcupiercing, Shen Men piercing, Migrén piercing és Csakra piercing kezelések. Migrénes és ízületi fájdalomcsillapítás, pánikbetegség enyhítése fogyókúra és sok más probléma célirányos kezelésének segítése a fülakupunktúrás pontok stimulálásával.

Biorezonancia

Egyedülálló RIFE frekvencia kezelés kiváló kiegészítő terápia minden problémára. Alapul véve, hogy minden rezgés, minden frekvenica, a gerjesztett hullámok által visszaállítható a harmonikus, egészséges állapot.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account