Mérhető eredmény a talpmasszázsban

reflexology foot massageNemrég egy kedves hölgy keresett fel bennünket. Állapotfelmérésre és talpmasszázsra jelentkezett be. Elmondása szerint, különösebb indoka nem volt, csupán az érdeklődés. Beszélgetésünk során kiderült, hogy magas vérnyomása van, amit a hagyományos kezelés mellett, már fülakupunktúrásan karbantart. Kiderült továbbá, hogy szabálytalan időközönként jelentkező diszkomfort érzetre is panaszkodik. A mérési eredményei viszont az elmondottakon túl, sokkal többet elárultak, amiket természetesen megbeszéltünk, átbeszéltünk.

Az eredmények alapján célzott talpmasszázst kapott, majd visszamértünk a MeriDiM-el.

 

2017 05 30A talpmasszázs előtti eredmények rendkívül szórt értékeket mutattak, amik valóban eredményezhetik azt a bizonyos diszkomfort érzetet. Diszballansz értékeket mutattak a tüdő, a vastagbél, a hármas melegítő, a lép és a hólyag meridiánok, míg túlműködést a vékonybél meridián. Az összes többi alulműködést jelzett, bár a rendkívül magas értéket mutató diszballanszok aránytalanul eltölták a harmonikus értékként jelzett középtengelyt, így azt gondolom a többi nem alulműködést jeleztek, hanem inkább az a normál érték. Azért is gondolom ezt, mert a hölgy már túl van azon a koron, amire a gép által ideálisnak jelzett "50"-es szint jellemző. A tüdő-vastagbél páros a fém elemhez tartozik, amik bár itt diszballanszot mutatnak, az értékek sokkal inkább túlmükésre jellemzőek. A fém elem egyik jellemzője az emberéletben az alkony, az öregkor. Nála ennek a kezdetét fedeztem fel, amit megerősítenek a lép meridián és a hármas melegítő magas értékei is, hiszen a lép meridián a föld elemhez tartozik, ami a változó kort idézi, míg a hármas melegítő a tűz elemhez, ami a hormonrendszerért felel.

A mérést követően megbeszéltük a mért eredményeket. A kiváltó okokat, hogy ezek számomra egyértelműen a változó kor jelei. Ezt megerősítette így a kezelést, ami jelen esetben egy alapos, reflexzónás talpmasszázs volt, már a mért eredmények tudatában, célzottan végezte Ervin kollégám. A talpak "visszajelzései" is a mért eredményeket igazolták. A talpon lévő érzékenyzónák szinkronban voltak a MeriDiM mérési eredményeivel.

A masszázs után visszamérést végeztünk, hogy megmutassuk, mennyire eredményes és szükséges tud lenni, egy szakszerűen, célzottan kivitelezett kezelés, ahol azokat a zónákat helyezzük előtérbe, amiken a feltételezett probléma forrása lehet. Ezesetben a változó kor tüneteit előidéző hormonrendszer, a hangulatvátozásokért és diszkomfort érzetért felelős tüdőmeridián és a hőingadozásokért felelős hármas melegítő.

Az eredményesség már az első kezelést követően látványos. A kezelt zónáknak köszönhetően a feltűnően magas értékek lecsökkentek, így a gyanúm ismét beigazolódott, a korábban alulműködésnek jelzett értékek "kizöldültek", sőt a célzott kezelésnek köszönhetően a lép meridián is a harmonikus érték felé váltott.

Bízunk benne, hogy a folyamatos kezelés meghozza a gyümölcsét és a jelzett panaszok mindegyike megszűnik.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account