Fizetendő:   0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Harrison Ford mint piercer

Harrison Ford piercesHarrison Ford, aki egyébként már hosszú ideje maga is visel fülbevalót, a The Tonight Show színpadán és kamerái előtt szúrta át piercing technikával, a műsorvezető Jimmy Fallon fülét 😄 https://youtu.be/w7UF8KT_Ljo

Sokszínű akupunktúra nap

akupunktura napSzombaton (március 7-én) a Sokszínű akupunktúra szakmai konferencián vettem részt, ahol partnerünk a Natural-Med Kft. standján segítettem a résztvevőknek a tájékoztatásban és mutatattam be a Gyökértől a koronáig c. könyvemet. A népszerű szakmai konferencián az előadóktól rengeteg új kutatási eredmény és sajnálatos akutálissal számos immunerősítő módszer is bemutatásra került.

elindult az AcuPiercing® oldala

acupiercingElindult új, tematikus weboldalunk és FB oldalunk az AcuPiercing.hu. Az egyre népszerűbbé váló, tartósan, megfelelő akupunktúrás pontokra behelyezett divatékszer idéntől már külön felületet kapott, hála egy tévés és rádiós megjelenésnek, ami ugyan nem rólunk szólt, de hatalmas reklámértékkel bírt magának a módszernek.

Mérhető eredmény a talpmasszázsban

reflexology foot massageNemrég egy kedves hölgy keresett fel bennünket. Állapotfelmérésre és talpmasszázsra jelentkezett be. Elmondása szerint, különösebb indoka nem volt, csupán az érdeklődés. Beszélgetésünk során kiderült, hogy magas vérnyomása van, amit a hagyományos kezelés mellett, már fülakupunktúrásan karbantart. Kiderült továbbá, hogy szabálytalan időközönként jelentkező diszkomfort érzetre is panaszkodik. A mérési eredményei viszont az elmondottakon túl, sokkal többet elárultak, amiket természetesen megbeszéltünk, átbeszéltünk.

Az eredmények alapján célzott talpmasszázst kapott, majd visszamértünk a MeriDiM-el.

 

Daith piercing és a migrén

daith piercing migrenKészült egy tanulmány, hogyan hathat a daith piercing a migrénre. Sajnos csak angolul érhető el, de a lényeg érthető. A beszámolók szerint rendkívül hatékony. A migrénes fejgörcsök jelentősen gyengültek, a gyakorisága is csökkent.

TGY konferencián voltunk

32294482 1626142554136576 6045544915868319744 o

Nemrégiben továbbképzésen voltunk. A Természetgyógyászok Szövetsége által rendezett népszerű konferencián, ahol bemutatták a legfontosabb újításokat és trendeket. Ezen a bemutatón találkoztunk egy biorezonanciás - frekvencia terápiás eszközzel, ami annyira megtetszett, hogy azóta nálunk is elérhető ez a szolgáltatás.

Egy hivatalosan mért siker

fulAmikor belekezdtem a fülakupunktúrába minden ismerősömet és rokonomat megkértem, hogy legyen segítségemre a gyakorlásban. A pozitív visszajelzések tekintetében ez nagyon fontos, hiszen csak onnan tudom meg, hogy jól csinálom-e, ha az akinek ténylegesen valami baja van nyilatkozni tud a hatásáról. Az elmúlt hónapok során rengeteg, pozitív visszajelzést kaptam, a legkülönbözőbb területekről.

Így volt ez a nővéremmel is. Egyik barátnőjénél egy laborvizsgálat során megállapították, hogy az inzulin értéke, a terheléses vizsgálatnál rendkívül magas, ami drasztikusan fogalmazva azt jelenti, hogy belépett a cukorbetegség előszobájába, és ha nem vigyáz magára, nem figyel oda arra, hogy miket eszik, akkor rövid időn belül a küszöböt is átlépheti. Beszélgetésük során kiderül, hogy azonos tüneteket tapasztalnak magukon, ezért úgy gondolta, hogy biztos-ami-biztos alapon szintén elmegy egy laborvizsgálatra, hiszen időszakosan az amúgy sem árt. Sajnos a gyanú beigazolódott, a magas értékek nála is a cukor előjeleit mutatták. Ezt nem szerette volna, így kapva az alkalmon, hogy alternatív módszert tanulok, szinte azonnal megkezdtük a kezelést.

AcuPiercing® allergia ellen

szives acupiercingHa jön az allergia szezon, de már nagyon unod és szeretnéd végre végleg enyhíteni a tüneteket, akkor jó helyen keresgélsz. Az AcuPiercing® az ékszer amely segíthet. Keress fel és kérj időpontot. Nem csak a tünetek enyhülhetnek egy életre, de egy divatos ékszerrel is több lehetsz.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account