Fizetendő:   0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Harrison Ford mint piercer

Harrison Ford piercesHarrison Ford, aki egyébként már hosszú ideje maga is visel fülbevalót, a The Tonight Show színpadán és kamerái előtt szúrta át piercing technikával, a műsorvezető Jimmy Fallon fülét 😄 https://youtu.be/w7UF8KT_Ljo

Sokszínű akupunktúra nap

akupunktura napSzombaton (március 7-én) a Sokszínű akupunktúra szakmai konferencián vettem részt, ahol partnerünk a Natural-Med Kft. standján segítettem a résztvevőknek a tájékoztatásban és mutatattam be a Gyökértől a koronáig c. könyvemet. A népszerű szakmai konferencián az előadóktól rengeteg új kutatási eredmény és sajnálatos akutálissal számos immunerősítő módszer is bemutatásra került.

AcuPiercing allergia ellen

szives acupiercingHa jön az allergia szezon, de már nagyon unod és szeretnéd végre végleg enyhíteni a tüneteket, akkor jó helyen keresgélsz. Az AcuPiercing® az ékszer amely segíthet. Keress fel és kérj időpontot. Nem csak a tünetek enyhülhetnek egy életre, de egy divatos ékszerrel is több lehetsz.

TGY konferencián voltunk

32294482 1626142554136576 6045544915868319744 o

Nemrégiben továbbképzésen voltunk. A Természetgyógyászok Szövetsége által rendezett népszerű konferencián, ahol bemutatták a legfontosabb újításokat és trendeket. Ezen a bemutatón találkoztunk egy biorezonanciás - frekvencia terápiás eszközzel, ami annyira megtetszett, hogy azóta nálunk is elérhető ez a szolgáltatás.

Daith piercing és a migrén

daith piercing migrenKészült egy tanulmány, hogyan hathat a daith piercing a migrénre. Sajnos csak angolul érhető el, de a lényeg érthető. A beszámolók szerint rendkívül hatékony. A migrénes fejgörcsök jelentősen gyengültek, a gyakorisága is csökkent.

elindult az AcuPiercing oldala

acupiercingElindult új, tematikus weboldalunk és FB oldalunk az AcuPiercing.hu. Az egyre népszerűbbé váló, tartósan, megfelelő akupunktúrás pontokra behelyezett divatékszer idéntől már külön felületet kapott, hála egy tévés és rádiós megjelenésnek, ami ugyan nem rólunk szólt, de hatalmas reklámértékkel bírt magának a módszernek.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account