Fizetendő:   0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

AcuPiercing® tanfolyam

255838023 310156884269845 4718366213797162 nBüszkén mutatom be az első hallgatót, aki mindkét képzésünkön részt vett:

Kaló Patricia úgy döntött, hogy nálunk, magyarországon jelenleg az egyetlen hivatalos tanusítványt adó, hagyományos piercingtechnikát tanító képzőhelyén tanulja meg a piercing szúrás technikáját.

Piercing alaptanfolyam

241430122 379254893671375 941592093934037096 nLezajlott az első, kétnapos, bővített tudásanyagú tanfolyam. Büszkén mutatom be megújult képzésünk első két végzősét: Nagy Enikő Anita és Szabó Olga. Bízom benne, hogy a tanultakat sikerrel alkalmazzák majd a mindennapokban.

Harrison Ford mint piercer

Harrison Ford piercesHarrison Ford, aki egyébként már hosszú ideje maga is visel fülbevalót, a The Tonight Show színpadán és kamerái előtt szúrta át piercing technikával, a műsorvezető Jimmy Fallon fülét 😄 https://youtu.be/w7UF8KT_Ljo

Sokszínű akupunktúra nap

akupunktura napSzombaton (március 7-én) a Sokszínű akupunktúra szakmai konferencián vettem részt, ahol partnerünk a Natural-Med Kft. standján segítettem a résztvevőknek a tájékoztatásban és mutatattam be a Gyökértől a koronáig c. könyvemet. A népszerű szakmai konferencián az előadóktól rengeteg új kutatási eredmény és sajnálatos akutálissal számos immunerősítő módszer is bemutatásra került.

Daith piercing és a migrén

daith piercing migrenKészült egy tanulmány, hogyan hathat a daith piercing a migrénre. Sajnos csak angolul érhető el, de a lényeg érthető. A beszámolók szerint rendkívül hatékony. A migrénes fejgörcsök jelentősen gyengültek, a gyakorisága is csökkent.

AcuPiercing® allergia ellen

szives acupiercingHa jön az allergia szezon, de már nagyon unod és szeretnéd végre végleg enyhíteni a tüneteket, akkor jó helyen keresgélsz. Az AcuPiercing® az ékszer amely segíthet. Keress fel és kérj időpontot. Nem csak a tünetek enyhülhetnek egy életre, de egy divatos ékszerrel is több lehetsz.

elindult az AcuPiercing® oldala

acupiercingElindult új, tematikus weboldalunk és FB oldalunk az AcuPiercing.hu. Az egyre népszerűbbé váló, tartósan, megfelelő akupunktúrás pontokra behelyezett divatékszer idéntől már külön felületet kapott, hála egy tévés és rádiós megjelenésnek, ami ugyan nem rólunk szólt, de hatalmas reklámértékkel bírt magának a módszernek.

TGY konferencián voltunk

32294482 1626142554136576 6045544915868319744 o

Nemrégiben továbbképzésen voltunk. A Természetgyógyászok Szövetsége által rendezett népszerű konferencián, ahol bemutatták a legfontosabb újításokat és trendeket. Ezen a bemutatón találkoztunk egy biorezonanciás - frekvencia terápiás eszközzel, ami annyira megtetszett, hogy azóta nálunk is elérhető ez a szolgáltatás.

Mérhető eredmény a talpmasszázsban

reflexology foot massageNemrég egy kedves hölgy keresett fel bennünket. Állapotfelmérésre és talpmasszázsra jelentkezett be. Elmondása szerint, különösebb indoka nem volt, csupán az érdeklődés. Beszélgetésünk során kiderült, hogy magas vérnyomása van, amit a hagyományos kezelés mellett, már fülakupunktúrásan karbantart. Kiderült továbbá, hogy szabálytalan időközönként jelentkező diszkomfort érzetre is panaszkodik. A mérési eredményei viszont az elmondottakon túl, sokkal többet elárultak, amiket természetesen megbeszéltünk, átbeszéltünk.

Az eredmények alapján célzott talpmasszázst kapott, majd visszamértünk a MeriDiM-el.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account