Állapotfelmérés

Egyik legkedveltebb szolgáltatásunk az Integratív Állapotfelmérés. Ezt a több állapotfelmérő módszert magában foglaló, így objektív, megismételhető eredményeket adó protokollt egyfajta 'Nulladik' lépésként szoktuk ajánlani, ami segít eligazodni abban, hogy merre is induljon tovább az ember.

allapotA MeriDiM® egy számítógépes állapotfelméreő eszköz, amely a test 12 fő meridiánjának állapotát grafikusan képes ábrázolni. A grafikus ábrázolás nagyban segít feltérképezni a test energetikai állapotát, amiből egyenesen lehet következtetni az esetlegese szervi diszfunkciókra. Különböző energetikai kezelésekkel (reflexológia, akupresszúra, akupunktúra, stb.) interaktív módon tudjuk a meridiánok működési zavarait harmonizálni, ezáltal közvetve képesek vagyunk hatni ahhoz kapcsolódó szervrendszerekre, ezzel beindítva, megtámogatva a szervezet öngyógyító képességét és felgyorsítani a tényleges gyógyulást.

A készülékkel nyomonkövethető, hogy az egyes kezelések milyen hatással voltak a szervezet energiarendszerére, vagyis grafikonon dokumentálható a meridiánok harmonizálódása, vagyis a gyógyulás.

Ezen felül, a készülék minden állapotfelmérésről szöveges és grafikonos értékelést ad, amin felhívja a figyelmet arra, hogy a meridiánok tartós egyensúly felbomlásának milyen hatásai lehetnek, mely szervekre kell fokozottan figyelni. Javaslatot ad energetikai kezelésekre. Jelenleg a fülakupunktúrás kezelési javaslatok valamint „Homeopátia, Bach-virágterápia és Süssler sók” terápiás javaslatok modul és Testakupunktúrás modul érhető el (nálunk egyelőre nincs kezelési javaslat)

Dr. Széchenyi István pszichológus - akupunktőr a hagyományos kínai orvoslás, a japán (dr. Nakatani neurológus) Ryodoraku-rendszer törvényszerűségeit illetve Nogier francia neurológus kutatásait is figyelembe véve és a nyugati technológiát együttesen alkalmazva, 18 éves terápiás, kutató és oktató munkássága alapján készítette el/fejlesztette ki a MeriDiM rendszerét (Meridián Digitális Mérőműszert). A műszer önmagában nem kezel, csupán mankót biztosít egy komplex terápia felállításában és abban, hogy kliensünk elégedetten távozzon rendelőnkből. Az állapotfelmérést követően a MeriDiM, a Hagyományos Kínai Orvoslás törvényszerűségeit figyelembe végzi el a kiértékelést. A Yin-Yang csoportosítás, az Öt elem, a Szervóra vagy akár a teljes egyensúly ábra tökéletes képet ad a szakembernek a kliens állapotáról, ahol a terápiát – a saját kompetenciájának megfelelően választhatja meg. Segíti a kommunikációt, hiszen az állapotfelmérés kiértékelése, a grafikonok és ábrák egy közös „ nyelvet” biztosít a terapeuta és a kliens között. A személyre szabott kiértékelés kinyomtatható, a páciensü hazaviheti, tanulmányozhatja, megérti a gyógyító folyamatokat. Az eddig teljesen szubjektív, láthatatlan fogalom, a „QI” érthetővé válik (képi megjelenítés) a kliens részére. A számítógépes rendszer az adatokat rögzíti és tárolja, így bármikor visszatér hozzánk a kliensünk, egyetlen gombnyomással láthatjuk a terápiás történetet, mivel járt korábban nálunk, esetleg melyek a visszatérő, „krónikus” panaszok.

/forrás és további infomráció a készülékről: http://www.meridim.com/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=79&lang=hu/

Előnyei:

  • objektív
  • gyors
  • pontos
  • megbízható
  • ismételhető
  • folyamatos konzultáns
  • mért eredmények alapján személyre szabott kezelési javaslatok

Áraink:

  • Egy felmérés: 7.000Ft
  • Kombinált állapotfelmérés (Meridim®, SMT®): 12.000Ft

Foglalj időpontot most!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account